kupiłem na promocji za 1 zł i jest w co pograć ale szkoda że ta cena jest tylko na miesiąc
pakiet EA też był przeceniony ale ma mniejszy wybór
Xbox Game Pass
|
kupiłem na promocji za 1 zł i jest w co pograć ale szkoda że ta cena jest tylko na miesiąc
20-12-2017, 15:04
Cóż, czyli EA znowu zawiodło.
Co do Xboxowego passa to wygląda ładnie, i jeśli gry nie będą usuwane, to warto będzie wydać trochę grosza żeby mieć taką ładną bibliotekę gier. Jednak ja nie jestem graczem konsolowym, więc mnie to jakoś nie interesuje, ale pewnie niektórym osobom się spodoba
Pomogłem? Daj +Rep!
Pomogłem bardzo? Daj Donate korzystając z linku to profilu Jakieś pytania, niejasności, błędy w tematach? Wyślij wiadomość ! Profil Steam "Nie ilość, ale jakość".
20-12-2017, 18:35
Ja nie wybrzydzam gram na PC i konsoli, niektóre gry są lepsze na pada a inne zaś na klawiaturę i myszkę
21-12-2017, 15:57
Istotnie, ale od czegoś ma się pada na PC ;P. Niemniej miło jest i tak pograć ze znajomymi na konsoli, ale tak czy inaczej taki mam gust, że myszka musi być
Pomogłem? Daj +Rep!
Pomogłem bardzo? Daj Donate korzystając z linku to profilu Jakieś pytania, niejasności, błędy w tematach? Wyślij wiadomość ! Profil Steam "Nie ilość, ale jakość". |